להיות במיטבי | עם רואי הניג

קשה מאוד לאכול באמת בריא, בלי לדעת לבשל בריא, במהירות ובקלות.
אבל… 
למי יש זמן לזה? למי יש כוח לזה?

תארו לעצמכם שבכל רגע שהייתם רוצים לאכול, היה קופץ שף של אוכל בריא, שמכיר אתכם ואת מה שאתם אוהבים, ומביא לכם בדיוק את מה שמתחשק לכם באותו הרגע…
רק בזכות זה יכול היה להיות לנו הרבה יותר קל לאכול בריא ונכון יותר.

אך בגלל שלרובנו אין שף כזה, עלינו להיות השפים של עצמנו, וכדאי לנו לדעת איך לבשל בריא ואיך להתארגן לשם כך.
בדיוק בשביל זה, הזמנתי לראיון אורח את שושי שטיינוביץ – שפית ומפתחת שיטת הבישול גורמה-לייט, שתספר לנו על איך שהיא מלמדת להצליח בכך.

[featured-image single_newwindow=”false”]

 

היה ראיון מוצלח מאוד וקיבלתי המון רעיונות טובים שהתחלתי כבר ליישם, ובכלל היה תענוג גדול לדבר עם שושי, שענתה תשובות לכל השאלות ששאלתי אותה. כהשלמה לראיון, שושי גם נתנה לנו קישור להירשם לסדנת בישול גורמה חינמית שהיא מעבירה.

הקשיבו לפרק:

[powerpress]

 

איך לבשל בריא, במהירות ובקלות

בפרק זה תגלו:

  1. 5 העקרונות לבישול בריא של שושי.
  2. מה הם השלבים לעשיית שינוי מוצלח במעבר לבישול בריא.
  3. איך לשתף את בני המשפחה בשינוי.
  4. איך לעשות רשימת קניות.
  5. מה לעשות במטבח מהרגע שמחליטים לבשל בריא.
  6. איך לעזור לילדים לקחת אחריות על האכילה שלהם.
  7. איך לקצר את זמן הבישול.
  8. איך כדאי להכין מנות לכמה ארוחות.
  9. איך להתחיל את השינוי ולא לחשוש ממנו
  10. ועוד…

 

מקורות

לקבלת סדנת הבישול “גורמה-לייט” של שושי – לחצו כאן

 

 

שאלה: איזה שינוי אתם תעשו לקראת בישול בריא?

יהיה נהדר אם תשתפו, כדי שגם אחרים יקבלו רעיונות טובים.
בבקשה כיתבו למטה בתגובות, או בדף האוהדים בפייסבוק

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אל תפספסו את הוידאו והמאמרים החדשים:

הירשמו למגזין שלנו

וקבלו עוד הרבה ידע על שילוב של בריאות וחיים טובים
מגזין להיות במיטבי מאת רואי הניג