להיות במיטבי | עם רואי הניג

א’ אמרה לי: “אני לא טובה בלהכין סלט. ובטח לא סלט ירוק – אני יודעת שזה בריא מאוד, אבל אין לי כוח וזמן לכל ההתעסקות עם זה.”

רוב מה שאני מדריך את האנשים שנעזרים בי, זה איך לאזן אכילה רגשית, ואיך “לכוונן את הראש” והגישה בצורה
שמביאה לאכילה נכונה.
מניסיוני, אלו הם 2 הדברים הכי משמעותיים להצלחה בשיפור הבריאות, והורדת משקל עודף, ולעשות את זה בלי דיאטה אלא מתוך הרגשה טובה עם זה באמת.

אבל,
ופה אני חוזר ל-א’, ולסלט הירוק, כדי לאכול נכון ובריא, חשוב גם לדעת להכין לעצמך אוכל בריא ומזין בלי הרבה מאמץ וזמן. הסברתי ל-א’ איך לעשות סלט ירוק טעים תוך דקה, ואז חשבתי שכדאי שאראה איך אני עושה את זה בוידאו – שגם היא וגם אתם תוכלו לראות.

אגב, כמובן שאפשר לעשות את הסלט עוד יותר טעים, אבל פה מה שהיה לי הכי חשוב זה הקלות והמהירות – להראות איך לעשו סלט ירוק טעים בדקה, ובכל זאת שיהיה גם טעים.


מרכיבי הסלט:

עלי בייבי תרד שטופים
עלי בייבי מיקס שטופים
עגבניות שרי חתוכות / חתיכות תפוחי עץ או אגסים
מיץ מחצי לימון
חופן אגוזי מלך או פקאן שטופים
מלח ופלפל לפי הטעם

* חשוב שעלי הבייבי יהיו טריים ואיכותיים – לבדוק בסופר.
* אפשר להחליף את עלי הבייבי בסוגי חסות שונים (פשוט לוקח יותר זמן).

 

תהנו ושיהיה שבוע מצוין 🙂

רואי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *