להיות במיטבי | עם רואי הניג

בפרק החדש של שיעור המומחה במעגל להיות במיטבי, רואי משוחח עם סיגל פרישמן – מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה בביה”ח בלינסון, על איך שכדאי לנו להתייחס לשינוי האכילה שלנו – כתהליך.

צפו בפרומו:

לצפייה בפרק השלם הצטרפו למעגל להיות במיטבי.

לחצו כאן לפרטים נוספים על קורס 10 השבועות ועל מעגל להיות במיטבי
הדרך המעשית שלך לשנות את האכילה לטובה,
ולהנות מבריאות טובה, גזרה משמחת והרגשה טובה מזה באמת.

בפרק תגלו:

מהי הגישה שמאפשרת להצליח, לאורך זמן –
בלי מפחי נפש מיותרים וכואבים, בלי נפילות ששוברות את המאמצים שלנו,
ועם הרגשה טובה ויכולת להתמיד – עד להצלחה, ואיתה.

 

סיגל פרישמן

סיגל פרישמן היא דיאטנית קלינית ומנהלת היחידה לתזונה ודיאטה בבי”ח בלינסון.
סיגל מנחה מזה שנים קבוצות להרזיה ושמירה על משקל תקין, בגישה של שינוי חשיבה,
וביסוס אורח חיים בריא.

אגב, סיגל גם היתה הדיאטנית הבכירה ביותר שכתבה המלה על הספר שלי: “בעקבות התשוקה לאוכל”,
וההמלצה מופיעה על גבי הספר.

לצפייה בפרק השלם הצטרפו למעגל להיות במיטבי.

לחצו כאן לפרטים נוספים על קורס 10 השבועות ועל מעגל להיות במיטבי
הדרך המעשית שלך לשנות את האכילה לטובה,
ולהנות מבריאות טובה, גזרה משמחת והרגשה טובה מזה באמת.

 

 

בהצלחה, לבריאות ובהנאה,
רואי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *